Tama Sumo во Епицентар минатиот петок - Electronic Beats Macedonia

Tama Sumo во Епицентар минатиот петок

Квалитетно размрдан подиум, убави луѓе и добар вајб, сето тоа во голема мера заслуга на една од германските подобри диџејки  Tama Sumo. Во продолжение е нашата галерија од петокот со фотографии, наменета за евоцирање спомени и/или жалење за пропуштената „сериозна журка“.