Feed/Music

Штимминг со краток преглед на Hydrasynth на ASM

Хидрасинт  на „Ashun Sound Machine“ е осумгласовен полифоничен браново-трансформирачки синтисајзер.

Сериите на кратки прегледи на музичка опрема со Штимминг се едни од најпопуларните периодични видеа на нашиот YouTube канал. Во изданието за оваа недела, музичкиот продуцент од Хамбург го тестира Хидрасинт синтисајзерот на Ashun Sound Machines. Осумгласовниот полифоничен браново-трансформирачки wavetable синтисајзер стана популарен веднаш штом се појави на пазарот – и многумина зборуваа само за него. Штимминг ги истражува неговите импресивни особини во речиси получасовен и сеопфатен преглед на овој музички инструмент. Сакате да дознаете дали е нешто што треба да го имате? Погледнете го видеото и дознајте повеќе.

За повеќе видеа со прегледи на музичката опрема на Штимминг, погледнете ја листата со видеа подолу.